òpera a l’exterior

MÉS ENLLÀ DE LES FRONTERES
Andorra Lírica en tant que programador d’Òpera ha estat invitada enguany a diferents simpòsiums de programadors d’òpera actuals com per exemple a les Jornades professionals per a cantants d’òpera organitzades a Palma de Mallorca on es va compartir taula amb els directors de les revistes Òpera Actual i Òpera Magazine entre d’altres figures destacades del panorama líric actual. També ha participat a la Taula rodona “més enllà del Liceu” organitzada per l’Institut del Teatre de Barcelona compartint taula amb els organitzadors de l’òpera de Sabadell o de la Temporada d’òpera d’Eivissa entre d’altres.

 

L’espectacle Tutto Mozart en col·laboració amb l’Orquestra de Cambra de la Comunitat Valenciana, s’ha adaptat en una versió més orquestral i s’ha exportat a l’abril 2018 al Palau de la Música de Valencia i a l’auditori d’Alacant.

A part dels concerts de vespre també hem col·laborat en el projecte social “Músicos por la Salut” amb 3 passes pedagògics del mateix concert amb una assistència de 3000 nens cada pase.

Andorra Lírica, amb la voluntat de difondre la cultura lírica a Andorra i més enllà de les seves fronteres, ha participat durant l’estiu 2018 en el Music Festival de Puigcerdà dirigit per la pianista Laia Martín, creant un taller d’òpera intensiu d’una setmana, l’Òpera Workshop de Puigcerdà. Els alumnes han pogut tenir una experiència lírica intensiva en els seus diferents àmbits, ja sigui la tècnica vocal, la formació corporal, la formació escènica i interpretativa. Al final del curs també han realitzat un concert fent síntesi de tot lo après en un recital al Museu Cerdà de Puigcerdà.