Associació Andorra Lírica

L’ Associació Andorra Lírica neix al 2016 amb la intenció de promoure la lírica a Andorra. La seva iniciativa principal és organitzar una Temporada estable d’Òpera a Andorra a l’auditori Claror. Podeu consultar tots els espectacles realitzats fins ara així com els espectacles que s’han exportat fora de les nostres fronteres.

 

Volem donar continuïtat a la Lírica al nostre país i recolzar tota iniciativa en relació amb el món de la lírica i de l’òpera, per aquest motiu agafem el compromís de mantenir un calendari anual on s’incloguin concerts, òperes i altres manifestacions líriques. També s’aposta per un nou turisme cultural ofertant diversos packs de cap de setmana molt atractius pels melòmans de l’òpera.

 

L’associació te un compromís pedagògic en el sector líric al país impartint formació lírica de manera regular a l’Escola de l’Òpera de Sant Julià de Lòria i al Cor adult, infantil i jove de l’Òpera d’AndorraTambé te una vessant divulgativa de l’òpera important amb activitats complementàries regulars com poden ser conferències i tallers lírics, assajos oberts als escolars, cursos i intensius per a joves i adults o el programa de radio mensual sobre lírica «toi toi toi» que realitzem a RTVA amb l’Àlex Lliteras.

 

Per tal d’assolir aquesta fita, Andorra Lírica es compromet a buscar i obtenir formes de finançament regulars que assegurin la permanència d’aquest calendari en els anys vinents i la qualitat dels seus espectacles reportant així la publicitat i el prestigi adient als seus col·laboradors.