Contacte

Andorra Lírica

E-mail:
andorralirica@gmail.com

Tel:
+376 394 457 / 322 251

Com a AMIC estaràs informat de tota l’activitat de l’associació, tant de la Temporada d’Òpera d’Andorra com de les activitats annexes que es realitzen. Amb 50 anuals donaràs suport a un gran projecte líric de país però també a la seva tasca pedagògica i social. Com a amic rebràs el teu carnet personal amb el que tindràs descomptes a tots els esdeveniments que organitza la Temporada així com rebràs la revista de Temporada impresa a casa amb tot el recull del que s’ha realitzat durant el curs acompanyat del recull de fotografies i premsa. La teva veu és important per a millorar cada dia el nostre projecte i la teva col·laboració és clau pel bon funcionament de l’associació sense ànim de lucre. Per a fer-te AMIC d’Andorra Lírica pots omplir directament aquest formulari o bé descarregant-te la butlleta i reenviant-nos-la via e-mail. En breu et contestarem per a confirmar-te la teva amistat.

SOL•LICITUD D’AMISTAT A L’ASSOCIACIÓ ANDORRA LÍRICA

Quantitat monetària a escollir que podrà esser satisfeta en 1 o diferents quotes amb l’escalonat que s’especifica a continuació:

Si no disposa de les seves dades bancàries deixi’ns les seves dades personals i ens posarem en contacte amb vostè.

Secretaria Tècnica  de l’Associació Andorra Lírica -  Avda. Francesc Cairat 11 B, 1er 2a. AD600 Sant Julià de Lòria. Andorra -  TEL: +376 336376/ 394457 –   E-Mail: andorralirica@gmail.com WEB: www.andorralirica.com   De conformitat amb la Llei 15/2003, de 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, l’Associació Andorra Lírica informa a la persona signant de l’existència d’un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat sota la seva responsabilitat amb la finalitat de realitzar el manteniment i la gestió de la relació amb els socis, així com la informació i activitats relacionades amb l’Associació. Així mateix s’informa a l’interessat de l’adreça on per escrit pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició. L’associat concedeix expressament la cessió de les dades a aquelles empreses quina intervenció sigui necessària per la prestació de qualsevol servei relacionat amb l’Associació.Serà obligació de l’interessat mantenir actualitzades les dades de forma que corresponguin a la realitat en cada moment.