Escola d’Òpera

Escola d’Òpera de Sant Julià de Lòria

Es treballen tots els aspectes que conformen un cantant líric: des de la tècnica individual del cant i el repertori solista, el treball vocal i escènic de música de cambra en el muntatge de conjunts d’òperes, la formació corporal que ens permet tenir una bona consciència del cos i de l’instrument així com l’entrenament de l’oïda, el cant polifònic i la tradició del cor de l’òpera amb l’oportunitat de participar en les òperes de la Temporada d’Òpera d’Andorra.

 

Cant Líric: Horaris a convenir

És a les classes individuals setmanals de cant on es fa una feina aprofundida de la tècnica vocal, de la respiració, dels recolzaments corporals que te la veu i del repertori solista adequat a cada alumne i cantant.

Destinat a les persones de totes les edats que vulguin aprendre o perfeccionar la tècnica del cant. A tot professional de la veu que vulgui millorar-ne el seu ús. A tot aquell que tingui ganes de gaudir i expressar a través de la veu!

 

Cor adult i infantil: cor infantil: dilluns 18h30-20h / cor adult: dilluns 20h-21h30

Tant el Cor adult com el cor infantil de l’Escola d’Òpera son els cors que gràcies al treball setmanal munten les parts corals de les òperes de la Temporada d’Òpera d’Andorra. Es treballen nocions bàsiques de la tècnica vocal, la oïda polifònica així com la tradició lírica, expressiva e interpretativa dels cors d’òpera. Grups a partir de 7 anys.

 

Música de cambra, muntatge d’òpera: dimarts 20h-21h30

Classes setmanals on es treballa la polifonia en la veu, els diferents idiomes aplicats al cant, la música de cambra com a cantant solista, l’expressió musical e interpretativa del cant i la interpretació escènica. Treball grupal d’escenes d’òperes, obres líriques teatralitzades, operes, operetes i sarsueles senceres i altres fragments polifònics.

 

Consciencia corporal i Ioga: dilluns 13h15-14h15/ dimarts 9h30-11h/ dimecres 20h-21h30

Coneixement profund del cos, la seva estructura i el mecanisme de cada postura. Treball d’alineament corporal amb precisió tècnica creant l’obertura i la mobilitat física, la recuperació i un suport ferm tan físic com mental de la persona. Consciencia de la respiració en el moviment. Treball físic i mental dels recolzaments importants per a la pràctica del cant i del dia a dia.

Activitat per a persones de totes les edats i nivells, cantants que vulguin aprofundir la consciencia corporal, l’amplitud de la respiració i el recolzament muscular de la veu en el cos.

 

Jonaina Salvador (professora):

Titulada Superior pel Conservatori Superior del Liceu de Barcelona. Professora diplomada de hata ioga per l’Associació Espanyola de Practicants de Yoga (AEPY) i professora diplomada de Ioga Iyengar pel Centre Yoga  Iyengar de París. Professora amb 20 anys d’experiència pedagògica musical i 14 en el ioga i el treball corporal. Actualment en formació al màster en pedagogia sistèmica per l’Institut Gestalt de Barcelona.

>> Descarregar fitxa d’inscripció